Varför HÅLLBAR HUSMAN?
Carina Färm är teknisk doktor inom miljöteknik och har studerat och arbetat inom miljörelaterade frågor sedan mitten av 80-talet. Hon har varit lärare och forskare i den akademiska världen i många år. De senaste 15 åren har hon jobbat som chef och ledare med ansvar för vatten- och avfallsfrågor och är idag VD i en kommunal organisation.
Förutom att brinna för miljö och hållbarhet, gillar hon matlagning och har gjort en bok och den här webbplatsen som knyter ihop dessa intressen. Här finns recept på klassisk husmanskost från Carinas familj och fakta som talar om hur vi kan rädda jordklotet lite varje dag genom att medvetet välja vad vi äter.
Vill du köpa boken? Läs mer om var och hur genom att
klicka här...
Men kokboken skulle bli i hållbarhetens tecken - då fick det bli vegetarisk och vegansk husmankost. Inte nog med det, dessutom med faktasidor om vad man ska tänka på när det gäller maten och miljön. En ovanlig kokboks-kombination som känns så viktig idag. Så jag satte igång och nu är boken klar!
Önskar alla mycket nöje och god spis!